Ei si Noi

Era intuneric, dar era cald...

Posted by admin

Asta mi-a placut tot timpul la fostul meu culcus. Era intuneric, era galagie, erau caini la gard, oameni care tipau, masini care claxonau, dar era cald.

image-1


Asta pana intr-o zi. Nu mai stiu ce faceam, nici nu vedeam nimic, dar le-am auzit pe surorile mele ca tipau. Nici ele nu stiau de ce tipau, de fericire sau de frica, dar tipau. Am inceput sa tip si eu, pana ce o mana m-a luat pe sus. Era ciudat, era calda si mana asta, dar nu ca labuta lui mami-mea. M-am trezit intr-o cutie, ingramadita cu surorile mele, ce naiba, oamenii astia nu stiu ca pisicile nu stau in cutii, ci in culcusuri langa mama lor? In orice caz, mami nu era cu noi - oare unde s-a dus?

image-1
image-1

Am stat aici o seara, lumea ii zicea 'la cabinet', dar era plin de schele si era miros de vopsea. Aceeasi mana, in seara aceea ne-a luat pe sus, ne-a spalat, ne-a frecat cu sampon (a naibii de treaba, nici inainte nu-mi placea apa, dar acum chiar o detest... daca imi placea apa, ma faceam caine...) si apoi s-a apucat sa ne spele la ochi: cu creme, cu solutii, cu tot felul de chestii, nici una buna la gust! (ce, chiar crede ca nu ne-am lins?!?...ce naiva...)image-1


Asta in prima seara. Era bine sa fiu curata, insa tot nu vedeam prea multe - dar zilele au trecut, ne dadea tot timpul cu crema si incet incet am deschis ochii. Alta viata! Aveam holul nostru in care ne jucam, mancare, litiera, apa, jucarii, aveam si 2 caini curiosi care ne lingeau tot timpul.
Intr-o seara l-am auzit pe tati ca o intreaba pe mami ce am avut noi la ochi, de nu puteam vedea. Mami i-a zis ca am avut rinotraita... nu, rinotrasaita... nu, asa, rinotraheita! Cica, este o viroza de-a noastra, a pisicilor, cauzata de infectia cu un virus faimos la noi, puiutii de maidan! Maidaneza si mandra!
Asta stiu si eu, ca aveam conjunctivita, curgea nasul, curgeau ochii, stranutam tot timpul si aveam si febra. Mi-era foame doar din cand in cand. I-a mai zis lui tati si ca daca ne-ar fi vaccinat cineva, nu am fi facut asta. Ca oricum la cabinetul 'World Wide Vets' se fac astfel de vaccinuri.


image-1


Asta pana intr-o seara cand s-a dechis usa si a intrat o tanti, care s-a jucat cu noi, ne-a mangaiat, ne-a hranit si apoi a pus mana pe sora-mea cea mare si dusa a fost... Nici nu stiu, oare unde se duc pisicile cand le ia o tanti?
Si apoi ne-a mutat inapoi in casa aia unde am stat prima seara, insa acum era curat, aranjat, mobilat, arata ca un cabinet adevarat. Am stat aici vreo 2-3 zile, ne-am jucat si la subsol, si la parter si a fost super! Chiar am vazut-o si pe mami, era pe un gard, la vanatoare de soricei. A fost bucuroasa sa ne vada si ea. :-)


image-1


Aseara au venit o alta tanti si un nene, vai ce le-am facut. Le-am ros sireturile, i-am zgariat pe mana, ne-am fugarit pe sub mobila, distractie! Apoi, au luat-o pe sora-mea cea mijlocie, si i-au zis ca o duc acasa la ei. Super! Asa m-am bucurat pentru ea, uite, le-am facut si poze.


image-1


Acum am ramas doar eu, si abia astept sa vina si dupa mine o tanti sau un nene sa ma ia! Pana atunci, insa, noua mea casuta este cabinetul. Va astept sa facem cunostinta la cabinetul 'World Wide Vets'!


UPDATE 02.Oct: Am gasit si eu o tanti care ma vrea! Abia astept sa punem poze impreuna!

image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1
image-1